4400 Nyíregyháza, Család utca 156/A.
+36 30 304 5944    H-V 9:00-19:00

Így termelj boldogsághormont tudatosan!

Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne, ha képes lennél szabályozni a hangulatodat? Nevetés – ki és bekapcsoló gombot sajnos nem tudunk beszerelni, viszont egy néhány lépéses programmal most segíthetsz endorfint termelni a szervezetednek!

Az endorfin az agyban termelődik, egy fehérje jellegű, hormon tartalmú anyag, amely az örömérzetért és a fájdalomcsillapításért felelős a szervezetedben.

1. Napsütés és fény

Ébredés után az első dolgod legyen napfényt és friss levegőt engedni a szobába, így már rögtön jól indul majd a napod. Ha zárt térben végzed a munkát, időközönként próbálj meg szünetet tartani és néhány percet a szabad levegőn tölteni. Meglátod, hamar észreveszed majd a pozitív hatását!

2. Mozgás

Ússz, fuss, menj edzőterembe! Ha nem vagy nagy sportember, elég az is, ha reggel biciklivel indulsz munkába vagy este sétálsz egy nagyot a környéken. Ha már úgy érzed, nagyon fáradt vagy, csináld még egy kicsit és hirtelen rengeteg endorfin szabadul majd fel a testedben!

3. Édesség

Az édesség, különösen a csokoládé vagy a kakaó hatására megváltozik a szervezetedben a zsír és a szénhidrát aránya, melyek befolyásolják az endorfin termelését. Szóval nem, nem véletlen, hogy egy stresszes nap után eszedbe jut, milyen jó lenne a cukrászda felé kanyarodni. Várunk szeretettel!

4. Pozitív gondolatok

Hessegesd el a negatív gondolatokat magad körül, próbálj tudatosan pozitívan gondolkozni. Első lépésként például próbáld ki, hogy esténként végiggondolod a napodat és kiemeled magadban a pozitív történéseket. Egy idő után már magától is menni fog, hidd el!

5. Programok, család, barátok

Ha a fentebb említett tevékenységedet azokkal végzed, akiket a legjobban szeretsz, akkor az élmény még pozitívabb lesz. Hívd el egy családtagodat sportolni vagy ugorjatok be egy sütire a barátokkal, nem fogtok csalódni!

BEMUTATKOZÁS

Minden termék, amit a cukrászdánk pultjában találsz, a saját kezünk munkája, saját üzemünkben készítjük ezeket munkatársainkkal együtt. Fontosnak tartjuk, hogy minden esetben kiváló minőségű alapanyagokat használjunk mind a hagyományos, mind pedig az általunk kitalált receptek esetében. Valójában csak olyan süteményeket gyártunk, amelyeket mi magunk is nagyon szeretünk. Ezért van az is, hogy valódi csokoládéból és igazi étcsokival dolgozunk, de imádjuk a hamisítatlan zamatos gyümölcsöket is, valamint az üzemben használt vajat és tejszínt is. Ettől olyan különleges.

HÍRLEVÉL

Légy naprakész hírlevelünkkel

Adatkezelési tájékoztatóÁltalános szerződési feltételekKapcsolat